Originele leren rugtas gevoerd met Portugese waterdichte Burel wol. De binnenzijde heeft een extra leren rits- en telefoonvak.

 

Uitverkocht

Rugtas: Night and Day

€ 149,00
Uitverkocht

Stijlvolle rugtas van soepel leer en prachtige handgemaakte batik. De voering is gemaakt traditionele Zuid-Afrikaanse Shweshwe stof. De binnenzijde heeft bovendien een extra leren ritsvak en telefoonvak. 

 

Rugtas: Desert

€ 129,00

Rugtas: Desert

€ 129,00

De prachtige combinatie van leer en Afrikaanse batik maakt deze rugtas uniek. De rugtas is gevoerd met Portugese waterdichte Burel wol. De binnenzijde heeft bovendien een extra leren rits- en telefoonvak.

Uitverkocht

Rugtas: Endless Journey

€ 149,00
Uitverkocht

Stoere leren uni rugtas met authentieke "namibian basket print". De leren rugtas is gevoerd met stevig canvas en heeft een groot rits vak en teleoonvak aan de binnenzijde.

 

Uitverkocht

De Dokterstas

€ 265,00
Uitverkocht

De Dokterstas

€ 265,00

Een stoere dokterstas geheel in leer uitgevoerd, met Batik als detail. De binnenzijde heeft een extra ritsvak, telefoonvak en is geschikt voor een uitneembare vakverdeling.

De afmeting is 43cm (B) x 27cm (H) 22cm (D)

Elegant stoer handtasje van prachtig mat zwart leer en aaibaar patroon leer. 

Afmeting 24 x 13 x 6 cm 

Stoere leren uni rugtas met authentieke "namibian basket print". De leren rugtas is gevoerd met stevig ruiten stof en heeft een groot rits vak en teleoonvak aan de binnenzijde.