Algemene voorwaarden


- Alle producten zijn met grote zorg handgemaakt van plantaardig gelooid leer. Omdat de ontwerpen met de hand wordt gemaakt kunnen er soms kleine onregelmatigheden voorkomen.
- Houd er alsjeblieft rekening mee dat plantaardig gelooid leer kleine onvolkomenheden kan bevatten, dit geeft juist het materiaal zijn schoonheid en levendige karakter.
- Leer is een natuurlijk materiaal, behandel het daarom met liefde!

FAQ:
Waar zijn de producten gemaakt?
- Elk product is ontworpen en handgemaakt door mijzelf in mijn studio in Groningen, Nederland.

Gebruik je 100% leder?
- Ja, alle producten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerd *plantaardig gelooid leer.

*Plantaardig looien is een methode om de huid in een pure en natuurlijke manier te verwerken zonder gebruik van schadelijke chemicaliën. Het is een traditioneel en ambachtelijk proces dat gebruik maakt van het looizuur van verschillende planten, met behulp van de schors, takken, bladeren of zelfs sommige vruchten in een aantal specifieke technieken. Het looiproces duurt één tot maximaal drie maanden. 

Het leer heeft authentieke natuurlijke kenmerken die het plantaardige looi- en kleurproces benadrukken en het leven van het dier vertegenwoordigen.


Waar komt het leer vandaan?
- Het leer is afkomstig van een ecologische leerfabriek in Bavaria, Duitsland. Dit bedrijf heeft verschillende ecologische keurmerken en heeft duurzaamheid als uitgangspunt in de productie van het leer. Bovendien maakt het uitsluitend gebruik van huiden van koeien uit Bavaria. Op deze manier wordt het transport tot het minimum beperkt en zijn de boerderijen gecontroleerd. Een aanzienlijk gedeelte komt dan ook van boerderijen met een organisch keurmerk. 

 

Accepteer je ook maatwerk bestellingen?
- Jazeker! Neem alsjeblieft contact met me op.

Verkoop je ook aan winkels?
- Jazeker! Neem alsjeblieft contact met me op.

Het item dat ik heb gezien is uitverkocht. Komt deze weer terug op voorraad?
- Graag zou ik een nieuw item voor je maken. Al mijn ontwerpen zijn uniek door de vaak gebruikte botanisch print aan de binnen- of buitenzijde. Wel kan ik een vergelijkbaar product maken. 

Staat je vraag er niet bij?
- Aarzel niet om contact op te nemen voor verdere vragen.