Verzending- en Retourbeleid 

VERZENDING:
- Alle producten die voorradig zijn worden binnen 1 a 2 werkdagen verzonden vanuit Nederland met PostNL of DPD. Ik ontwerp en maak alle producten zelf in mijn atelier in Groningen en probeer de voorraad vanuit duurzaamheids oogpunt tot het minimum te beperken. Het kan dus zijn dat een product niet voorradig is. Het product wordt dan binnen 5 werkdagen gemaakt en verstuurd.  
- De koper wordt geïnformeerd als zijn/haar bestellingen is verzonden.

RETOUREN EN RUILEN:
- Als je niet gelukkig bent met je aankoop kan je het product retourneren en ontvang je een vervangend product of een restitutie (inclusief verzendkosten*). Het product moet in originele staat verkeren**.
- Neem contact met me op binnen 14 dagen na ontvangst. Producten kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst.
- Neem voor het retourneren eerst contact met mij op.

Retouradres:
Letty Scheers 
Zilvermeer 32
9735BB Groningen
Nederland

*De koper is verantwoordelijk voor retourkosten.
**Als het product niet is geretourneerd in zijn oorspronkelijke staat is de koper verantwoordelijk voor het verlies in waarde.

- Custom-made bestellingen kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Als je niet gelukkig bent met je maatwerk bestelling neem dan contact met mij op en dan zoeken we naar een passende oplossing.